Необходимите 400 000 легитимни подписа, изобщо не са събрани, докато от

...
Необходимите 400 000 легитимни подписа, изобщо не са събрани, докато от
Коментари Харесай

Паника тресе „Има такъв народ“

Необходимите 400 000 законни подписа, въобще не са събрани, до момента в който от „ Възраждане “ съумели да надминат броя и към този момент съгласно екипа на Копейкин имат 620 000 подписа за допитването им за влизането на страната в Еврозоната.

 

„ Да не стане по този начин, че да не доближат нужните 400 000! Казвайте дали да си даваме напън да събираме нови подписи или към този момент има нужните “, пишат паникьосани хората на Дългия в обществените мрежи.

 

Пунктовете за събиране на подписи от страна на Има Такъв Народ пък съществено натискат везната на електората в интерес на отвод от сключване, описаха още недоволни деятели. Трифонов и екипа му стигнали до такава степен, че организирали средища за събирането на подписите във фризьорски салони.

 

Така да вземем за пример в столицата един от пунктовете за подписи е козметичното студио „ Sense of Beauty “, където парафи се събират от вторник до събота. 

В Стара Загора салон за хубост „ Хрис “ приема актива на Трифонов с химикали в делничните дни.

Козметично студио „ Неустоима “ в Попово пък притегля електората на Има Такъв Народ в Търговищка област, с цел да се подпише за референдума в интерес на президентска тирания.

 

Пълната комедия със събирането на подписи идва на фона на затопленото отношение на Има Такъв Народ към ГЕРБ, които са надалеч от концепцията за въвеждането на президентска република. 

С гласовете на хората на Слави в Народното събрание стана ясно, че новият ръководител на събранието ще е избраникът на ГЕРБ Росен Желязков, за който още в първия ден на новото заседание депутатите на Трифонов гласоподаваха с поддръжка.

 

Според тях това е напълно обикновено и законно, защото ГЕРБ като най-голяма партия имала право да излъчи ръководител, който да се поддържа, с цел да върви законодателството.

Откакто са в новия парламент за Има Такъв Народ се приказва, че ще се трансфорат в новия „ златен пръст “ на бъдещото държавно управление и по този начин ще изнудват сътрудниците си във властта.

 

Ако обаче обединението сред ГЕРБ и ПП-ДБ се реализира, въздействието на Слави ще бъде минимизирано.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР